Σας έχουμε λύση για να μην μένετε ποτέ από μπαταρία στο κινητό σας!

Είναι γνωστό πως το κινητό τηλέφωνο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά μας. Το χρησιμοποιούμε σχεδόν για τα πάντα, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Είναι αναμενόμενο λοιπόν, να θέλετε να βρίσκεται σε πλήρη φόρτιση η μπαταρία του κινητού σας και το κατάστημά μας Phoneparts είναι εδώ για να σας προσφέρει λύση για ακόμη μία φορά. Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημά μας θα βρείτε σχετικά gadgets που οφείλουν να έχουν όλοι, όπως φορτιστές, powerbank και άλλα.

Βρίσκεστε στο σπίτι σας ή εκτός, σε χώρο που θα θέλατε έναν βολικό φορτιστή; Ο Samsung Φορτιστής (EP-TA200EWE)σε χρώμα λευκό αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς παρέχει γρήγορη φόρτιση, χωρίς να σε αφήνει στην αναμονή για αρκετή ώρα. Για τους λάτρεις της εταιρείας Huawei, μια άλλη λύση είναι ο Huawei HW-059200EHQ Φορτιστής 2A, ο οποίος μπορεί να αντικαταστήσει αυτόν που είχατε ή να βελτιώσει τη φόρτιση του κινητού σας αν ο παλιός δεν είναι τόσο γρήγορος.

Μήπως τυγχάνει να είστε από τα άτομα που βρίσκονται περισσότερο στο αυτοκίνητο και όλη μέρα στον δρόμο; Μην ανησυχείτε, η ομάδα του Phoneparts έχει λύσεις και για εσάς. Ο BASEUS Car charger - 45W 1x USB + USB-C PD QC4.0 (LCD display) Magic Series CCMLC20C-01 είναι ιδανικός για να φορτίζετε εν κινήσει και γρήγορα. Κατασκευασμένος από premium & ανθεκτικά υλικά, αλλά και με μοναδικό design, τον ξεχωρίζετε αμέσως από τους κοινούς φορτιστές που γνωρίζατε μέχρι τώρα. Δεν είναι απλά ένας φορτιστής αυτοκινήτου αλλά και ένα στυλάτο αξεσουάρ που συμβαδίζει με το υψηλό design των σύγχρονων gadgets. Διαθέτει 2 εξόδους για να μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα δύο συσκευές, καθώς και έξυπνο σύστημα προστασίας των συσκευών σας από υπερφόρτωση. Άλλη μία λύση αποτελεί ο BASEUS WXYL-A01, ο οποίος είναι ασύρματος φορτιστής 10 W και με βάση βεντούζα, καθώς διαθέτει και μηχανισμό συγκράτησης του smartphone που ασφαλίζει με το βάρος της συσκευής.

Τέλος, δεν γίνεται να παραλείψουμε το, αγαπημένο σε όλους, powerbank, που χάρη σε αυτό δεν θα ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία, καθώς μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας και δεν χρειάζεστε ούτε πρίζα. Ο Baseus Power Bank 10000mAh 20W είναι επίσης μία αξιόπιστη επιλογή που σας προτείνουμε, με χωρητικότητα 10000mAh που μπορεί να προσφέρει περίπου δύο φορτίσεις.
Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, θα την βρεις στο eshop και φυσικά στα καταστήματα του Phoneparts.

 

Leave a Comment