Τηλεκατευθυνόμενα για παιδιά και γονείς!

Αναζητάτε τρόπους για να περνάτε περισσότερο εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά σας και να βρίσκεστε δίπλα τους σε αυτή τη συνεχόμενη και μαγική ανακάλυψη του κόσμου; Έχετε βαρεθεί τα απλά, καθημερινά τηλεκατευθυνόμενα που αισθάνεστε ότι δεν προσφέρουν κάτι στα παιδιά σας ή και σ' εσάς τους ίδιους; Το Phoneparts έχει διαφορετική άποψη χάρη στο Overmax OV-X-FLASH τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 4x4 με φωτισμό Led και στο Overmax OV-X-MONSTER 3.0. Δύο τηλεκατευθυνόμενα που είναι έτοιμα να συνοδεύσουν εσάς και τους μικρούς σας φίλους στις περιπέτειές σας!

Το OV-X-FLASH με μπαταρία μακράς διαρκείας 1700 mAh και εύρος χρήσης έως 100 μέτρα να σας χαρίζει ανεπανάληπτες βόλτες, καθώς μπορεί να φτάσει 45 χιλιόμετρα την ώρα. Και από την άλλη, το Overmax X-Monster 3.0 με 2 μπαταρίες 850 mAh και μέγιστη ταχύτητα εξίσου 45 χιλιόμετρα ανά ώρα. Η κίνηση στους 4 τροχούς που διαθέτει, χαρίζει μοναδικές βόλτες σε χώματα, λακκούβες και όπου θέλετε στη φύση.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, θα βρείτε αυτά τα τηλεκατευθυνόμενα, καθώς και άλλα προιόντα μας στο eshop και φυσικά στα καταστήματα του PhoneParts.

Leave a Comment