Η Apple θα υποδεχτεί το 2023 με 5 νέα και "καυτά" προϊόντα.

Όσοι αγαπούν την Apple περιμένουν κάθε χρόνο για τα νέα προϊόντα που θα λανσάρει, ώστε να έχουν στην κατοχή τους οτιδήποτε καινούριο παρουσιάζει. To 2023 αναμένεται να έχουμε “καυτά” προϊόντα από την Apple, εκτός από iPHONE και apple watches.

 

15-Inch MacBook Air

 

Apple's 15-inch MacBook to Launch in Q2, 2023 or Later Without 'Air'  Branding, May Be Offered in M2 or M2 Pro SoC Options

 

 

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε από τον Gurman ότι η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα MacBook Air 15 ιντσών το 2023. Το MacBook Air φημολογείται ότι είναι παρόμοιο σε μέγεθος οθόνης με το MacBook Pro 16 ιντσών, αλλά με λεπτότερο και ελαφρύτερο σχεδιασμό. Το MacBook Air 15 ιντσών θα χρησιμοποιεί την ίδια σχεδίαση με το τρέχον μοντέλο MacBook Air, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο.

 

iMac με M3 Chip

 

Apple's M3 Chip: Everything We Know - MacRumors

 

Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple εργάζεται σε ένα νέο iMac, το οποίο θα διαθέτει το τσιπ πυριτίου της Apple M3, αλλά άλλες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και του μεγέθους του, δεν έχουν ακόμη φανεί. Η Apple εργάζεται επίσης σε ένα «iMac‌ Pro», αλλά δεν έχει καθοριστεί ακόμη εάν πρόκειται για το φημολογούμενο M3 ‌iMac ή για ένα ξεχωριστό αυτόνομο προϊόν.

 

 

Apple TV, HomePod, και FaceTime Camera σε μια συσκευή

 

Apple Adds FaceTime Framework to Apple TV/HomePod Amid Speaker With Screen  Rumors - MacRumors

 

Ο κολοσσός Apple ετοιμάζει την ίδια στιγμή ένα νέο προϊόν για το σπίτι που συνδυάζει ένα HomePod με μια Apple TV και μια κάμερα FaceTime. «Οι άλλες δυνατότητες της συσκευής θα περιλαμβάνουν τυπικές λειτουργίες του Apple TV, όπως παρακολούθηση βίντεο και παιχνιδιών, καθώς και χρήσεις έξυπνων ηχείων, όπως αναπαραγωγή μουσικής και χρήση της Apple Ψηφιακός βοηθός Siri», ανέφερε το Bloomberg σε προηγούμενη αναφορά.

Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν, συμπεριλαμβανομένου του συντελεστή μορφής και της τιμής του, δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά με το λανσάρισμά του να αναμένεται κάποια στιγμή το επόμενο έτος, ενδέχεται να προκύψουν περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες.

 

 

Reality Pro Headset

 

Apple Reality-series headsets' 2023 debut rumors gain traction in latest  production-related leaks - NotebookCheck.net News

 

Όπως φαίνεται ένα από τα πρώτα προϊόντα της Apple που θα κυκλοφορήσουν το 2023 θα είναι τα φημολογούμενα headsets AR/VR της εταιρείας. Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το ακουστικό της, το οποίο μπορεί να ονομάσει “Reality Pro”, το επόμενο έτος. Ο αναλυτής της Apple Ming Chi-Kuo ανέφερε ότι η Apple σχεδιάζει μια εκδήλωση τον Ιανουάριο για να ανακοινώσει τα νέα headsets.

 

 

Νέο HomePod

 

New HomePod coming later 2022 or early 2023 - 9to5Mac

 


Η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σε ένα νέο HomePod πλήρους μεγέθους που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον Gurman και τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo. Σύμφωνα με τον Gurman, το νέο HomePod θα έχει παρόμοιο μέγεθος με το αρχικό HomePod με βελτιωμένη ποιότητα ήχου και θα τροφοδοτείται από το τσιπ S8 από το Apple Watch Series 8. Το νέο HomePod θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με τον Kuo.

 

Leave a Comment