Ιδιαίτερα Gadgets του μήνα Ιανουαρίου 2023!

Τα gadgets αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς μας και πάντα μας δελεάζουν τα πιο ιδιαίτερα από αυτά. Συγκεντρώσαμε λοιπόν, κάποια έξυπνα και περίεργα gadgets του μήνα και σας τα παρουσιάζουμε.

 

Εκτυπωτής μικρών τρισδιάστατων αντικειμένων.

 

Το Mars 2 Pro έρχεται με μονόχρωμη οθόνη LCD 6,08 ιντσών ανάλυσης 2K HD και χρειάζεται μόνο 2 δευτερόλεπτα έκθεσης ανά στρώση για να ωριμάσει η ρητίνη, κάτι που θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση της εκτύπωσης. Η μονοφωνική οθόνη LCD έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερή απόδοση κατά τη μακροπρόθεσμη εκτύπωση, εξοικονομώντας έτσι το κόστος σας.

 

 

 

Βάση για οθόνη και USB Hub

Οι σταθεροί υπολογιστές καταλαμβάνουν συνήθως αρκετό χώρο πάνω στο γραφείο, αλλά υπάρχουν βάσεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να εξοικονομηθεί αρκετός χώρος.

 

 

Η BL-050 είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου και έχει διαστάσεις 55×16,8×5 εκατοστά. Σημαντικό είναι ότι λειτουργεί και ως USB Hub, καθώς έχει 4 θύρες USB. Επίσης, χάρη στον κενό χώρο, με ύψος 4 εκατοστά, της βάσης, όπου μπορούμε να αποθηκεύσουμε το πληκτρολόγιο.

 

 

Βάση κινητού και tablet για το γραφείο, το κρεβάτι, ή την κουζίνα

 

Μία βάση για το κινητό ή το tablet μας, διευκολύνει την καθημερινότητά μας με αρκετούς τρόπους. Πόσες φορές έχετε ξαπλώσει και δεν μπορείτε να σταθεροποιήσετε το κινητό σας πουθενά; Σας έχω και χειρότερο (για εμένα τουλάχιστον)! Φαντάζομαι πως δεν θα είναι λίγες οι φορές που πολλοί από εσάς θελήσατε να μαγειρέψετε κάτι, παρακολουθώντας συνταγή από το διαδίκτυο και σκεφτόσασταν που να τοποθετήσετε το κινητό σας ή το tablet σας σε αυτή την ακαταστασία του πάγκου.

Η Moxom MX-VS64 βάση tablet και κινητού με μακρύ βραχίονα 80 cm και μαζί με την περιστρεφόμενη βάση 360 μοιρών, επιτρέπει τεράστια ελευθερία κινήσεων και ασφάλεια.

Μην ξεχνάτε πως στο PhoneParts μπορείτε να βρείτε εξίσου “έξυπνες” βάσεις, ακόμη και για το αυτοκίνητό σας.

 

 

Power bank με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης

 

Τα power bank καλύπτουν μία βασική ανάγκη. Παρέχουν ενέργεια στις συσκευές μας όπου και αν βρισκόμαστε. Στην αγορά υπάρχουν πολλά powerbank, λίγα όμως από αυτά παρέχουν ασύρματη φόρτιση.

Το Baseus Magnetic Overseas Edition Power Bank 20W έχει χωρητικότητα 10000mAh που μπορεί να προσφέρει περίπου 2 φορτίσεις σε ένα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο. Διαθέτει μία θύρα USB-C. Επιπλέον, το power bank προσφέρει και ασύρματη φόρτιση για συσκευές που έχουν αυτήν την δυνατότητα.

Μπορείτε να το βρείτε στο φυσικό, καθώς και στο online κατάστημά μας “phoneparts.gr”!

 

 

Ασύρματο χειριστήριο με βάση για το κινητό

 

Το κινητό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά μας σε σημείο που το χρησιμοποιούμε και για παιχνίδια. Συνεπώς, ένα ασύρματο χειριστήριο αποτελεί “must”, όπως και το iPega 9090 Ασύρματο Gamepad. Είναι χειριστήριο που συνδέεται μέσω bluetooth ή ασύρματα μέσω USB με συσκευές Android και iOS, αλλά και με υπολογιστές. Διαθέτει υποδοχή για κινητό τηλέφωνο πλάτους μέχρι 8 εκατοστών. Επαναφορτίζεται μέσω καλωδίου USB.

 

 

Μαγνητική βάση στήριξης κινητού για το αυτοκίνητο

 

Στην οδήγηση η συγκέντρωση είναι το παν, πολλές είναι οι φορές όμως που επιθυμούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στο κινητό μας και μάλιστα με ασφαλή τρόπο.

 

Η Baseus βάση κινητού αυτοκινήτου με μαγνήτη παρέχει ενσωματωμένο ισχυρό μαγνήτη για σταθερό & ασφαλές κράτημα της συσκευής, εύκαμπτο κλιπ για τοποθέτηση στον αεραγωγό. Επιπλέον, διαθέτει δύο υποδοχές για εύκολη διαχείριση των καλωδίων και η τοποθέτηση του smartphone επιτυγχάνεται με μαγνητικό αυτοκόλλητο, το οποίο προσαρμόζεται στην πλάτη της συσκευής. 

Φυσικά, μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς και άλλες μαγνητικές βάσεις στο φυσικό και στο online κατάστημά μας σε εξαιρετικές τιμές!

 

 

USB στικάκι το οποίο κλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα

Σε όλους μας έχει συμβεί έστω και μία φορά, να θέλουμε περάσουμε τα δεδομένα μας προκειμένου μην χαθούν είτε είναι προσωπικού είτε επαγγελματικού περιεχομένου. Το Lenovo Thinkplus 2 In 1. Πρόκειται για ένα USB στικάκι που προσφέρει κρυπτογράφηση δεδομένων με τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος. Το Lenovo Thinkplus 2 In 1 είναι ιδιαίτερα μικρό σε μέγεθος, είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με χωρητικότητα έως 256GB.

 

 

 

Γωνιακός αντάπτορας από USB type-C σε θύρα ακουστικών


Ολοένα και αυξάνονται, οι κατασκευαστές που αφαιρούν τη θύρα ακουστικών από τις συσκευές τους. Γι’ αυτό, αν θέλουμε να συνδέσουμε ενσύρματα ακουστικά στο κινητό, πρέπει να χρησιμοποιούμε κάποιον αντάπτορα. Οι περισσότεροι αντάπτορες είναι καλώδια μικρού μήκους. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά η κάθετη τοποθέτηση του βύσματος στη θύρα του κινητού μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του καλωδίου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης.

 

 

Ο γωνιακός αντάπτορας της Baseus είναι μία ενιαία συσκευή χωρίς καλώδια, και διαθέτει μία κλασική θύρα ακουστικών και μία θύρα USB type-C. Ο σχεδιασμός του γωνιακού αντάπτορα επιτρέπει την κάθετη ή πλάγια τοποθέτηση του κινητού και το άνετο κράτημα. Επιπλέον, αφού δεν διαθέτει καλώδια, δεν υπάρχει φόβος να καταστραφεί.

Εξωτερική USB κάρτα ήχου

 

 

Αρκετές φορές ίσως χρειαστούμε μία δεύτερη κάρτα ήχου, όπως είναι η περίπτωση που χρειαζόμαστε μία επιπλέον θύρα ήχου η οποία θα λειτουργεί τόσο ως θύρα εισόδου όσο και εξόδου.

Μία εξαιρετική και οικονομική λύση αποτελεί η Ugreen CM129 15cm Εξωτερική USB Κάρτα Ήχου 2.0!

 

 

Ασύρματο κουδούνι με κάμερα ασφαλείας

 

 

Το ασύρματο κουδούνι της εικόνας λειτουργεί με μπαταρία, και διαθέτει κάμερα και αισθητήρα κίνησης. Η κάμερα που διαθέτει το κουδούνι ενεργοποιείται είτε όταν κάποιος πατήσει το κουμπί, είτε αν ο αισθητήρας κίνησης αντιληφθεί την παρουσία κάποιου στην πόρτα.

Οτιδήποτε καταγράψει η κάμερα, μπορούμε να το δούμε μέσω της εφαρμογής που προσφέρει η εταιρεία ή συνδέοντας το κουδούνι στην τηλεόραση ή κάποια έξυπνη οθόνη.

Επιπλέον, το κουδούνι διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο, που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ του επισκέπτη και του οικοδεσπότη.

 

Επαναφορτιζόμενα LED φώτα για το ποδήλατο

Η μετακίνηση με ποδήλατο μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνη και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να έχουμε φως στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του ποδηλάτου. Το BIKIGHT Bike Light Set αποτελείται από δύο αδιάβροχα LED φώτα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες προσφέρουν μέχρι και 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες από ABS υλικό και κράμα αλουμινίου και φορτίζουν μέσω USB.

 

Mini μπλέντερ για χυμούς

 

Το HM-03 Mini μπλέντερ έχει ισχύ 380W, ικανή για να αλέσει υγρά όπως χυμό ή γάλα μαζί με φρούτα. Διαθέτει κανάτα χωρητικότητας 0.38 λίτρων, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου και να βγάλει περίπου 1 με 2 ποτήρια ροφήματος.

Ετικέτεςgadgets mars 2 pro BL-050 Moxom MX-VS64 Baseus iPega 9090 Thinkplus 2 In 1 Ugreen CM129 BIKIGHT Bike Light Set HM-03 PhoneParts technology

Leave a Comment