Τα καλύτερα budget-friendly smartphones για το 2023!

Στη σημερινή εποχή, τα smartphones αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ωστόσο, η αγορά των κινητών τηλεφώνων ενδέχεται να είναι αρκετά απαιτητική για το πορτοφόλι μας.
Εάν αναζητάτε λοιπόν, ένα ποιοτικό smartphone με περιορισμένο προϋπολογισμό, έχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα budget-friendly μοντέλα που κυκλοφορούν φέτος. Ας ρίξουμε μία ματιά σε αυτά που ξεχωρίζουν
!

Xiaomi Redmi Note 11:

 

Κινητό Xiaomi Redmi Note 10 5G 4GB 128GB        
     
Ξεκινάμε με το Xiaomi Redmi Note 11, ένα smartphone, το οποίο προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε προσιτή τιμή. Είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επεξεργαστή
Snapdragon 680, με μεγάλη οθόνη AMOLED 6,43 ιντσών και με μία αξιόλογη μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh. Επιπλέον, το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο διαθέτει καλή ποιότητα κάμερας και ευέλικτο σύστημα λειτουργίας.

⇏ Motorola Moto G62:

Motorola Moto G Power 5G 2023 - Full phone Specifications - Mobile92


Το Μotorola Moto G62 είναι ένα ακόμη budget-friendly smartphone που ξεχωρίζει. Η κύρια δύναμή του βρίσκεται στην απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς προσφέρει μια εντυπωσιακή χωρητικότητα 5.000 mAh. Eπιπλέον, διαθέτει μια ποιοτική οθόνη 6,5 ινστών και ικανοποιητικές επιδόσεις χάρη στον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon (480+). To Moto G62 διαθέτει επίσης, μία αρκετά ικανοποιητική κάμερα, η οποία σας επιτρέπει να απαθανατίζετε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο.

⇏ Nokia G22 (2023):Το Nokia G22 είναι ένα επιπλέον προσιτό smartphone, το οποίο αξίζει την προσοχή σας. Είναι μοντέλο του 2023 και διαθέτει μία οθόνη 6,5 ιντσών και επεξεργαστή Unisoc T606, προσφέροντας ομαλή απόδοση, χωρίς πολλές καθυστερήσεις, για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με μία ποιοτική κάμερα και μία εξαιιρετική μπαταρία, χωρητικότητας 5.050 mAh, το Nokia G22 αποτελεί μία αξιόλογη επιλογή για τα άτομα που αναζητούν ένα προσιτό smartphone. 

⇏ Honor Magic 5 Lite (2023):Το Honor Magic 5 Lite δεν είναι απλώς το καλύτερο οικονομικό τηλέφωνο, όσον αφορά τη διάρκεια μπαταρίας, αλλά έχει αρκετή αντοχή και δύναμη για να ξεπεράσει τα τηλέφωνα που κοστίζουν δύο, τρεις, ακόμη και τέσσερις φορές περισσότερο. Διαθέτει μία οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών και μία κάμερα για πολύ καλές φωτογραφίες. Επιπλέον, έχει επεξεργαστή Snapdragon 695 και μία αρκετά καλή μπαταρία, χωρητικότητας 5100 mAh. Γενικώς, το συγκεκριμένο μοντέλο του 2023 υπόσχεται σταθερά υψηλές επιδόσεις για οτιδήποτε χρειάζεσαι!

⇏ Samsung Galaxy A34 (2023):Η σειρά Samsung Galaxy A προσφέρει αξιόλογες επιλογές σε προσιτή τιμή και το Samsung Galaxy A34, μοντέλο του 2023, ακολουθεί την παράδοση. Διαθέτει μία όμορφη οθόνη, η οποία είναι Super AMOLED και 6,6 ιντσών. Επίσης, παρέχει ένα πολυπληθές σύστημα καμερών, προκειμένου να απολαμβάνετε τη φωτογραφία και το βίντεο. 
Χάρη στον ενισχυμένο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1080 που διαθέτει, μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλές επιδόσεις, καλύτερο και ομαλότερο gaming και «ακαριαία» εκκίνηση εφαρμογών. Ας μην ξεχνάμε όμως, και την χωρητικότητα μπαταρίας του, η οποία είναι 5.000 mAh!


Τα προαναφερθέντα μοντέλα αποδεικνύουν ότι μπορείτε να βρείτε αξιόλογες επιλογές, ακόμη και με περιορισμένο προϋπολογισμό. Καθένα από τα παραπάνω μοντέλα προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε τις δυνατότητές τους και επιλέξτε το smartphone που σας ταιριάζει καλύτερα για μία άψογη εμπειρία, χωρίς να επιβαρύνετε το πορτοφόλι σας!

Leave a Comment