ΜεταφορικάΧαμηλά μεταφορικά με 2.50 ευρώ

Επιστροφές30 μέρες Πολιτική Επιστροφών

ΕγγύησηΑγορές χωρίς πιστωτική

Μπαταρία Apple iphone SE (bulk)

Μπαταρία Apple iphone SE (bulk)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αυτή η μπαταρία αντικατάστασης είναι αυτό που χρειάζεστε για να επαναφέρετε  το χαλασμένο smartphone σας στη ζωή.Αυτή η μπαταρία είναι ολοκαίνουργια! Η κάθε μια  έχει δοκιμαστεί για να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν προηγούμενες  φορτίσεις και ότι η χωρητικότητα είναι 95% ή μεγαλύτερη.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για βέλτιστη απόδοση, φορτίστε την έως 100% και συνεχίστε να τη φορτίζετε για τουλάχιστον 2 επιπλέον ώρες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη συσκευή σας μέχρι να απενεργοποιηθεί λόγω χαμηλής μπαταρίας. Τέλος, φορτίστε την χωρίς διακοπή στο 100%.Αφού αντικαταστήσετε την μπαταρία σας, η λειτουργία "Υγεία μπαταρίας" στο τηλέφωνό σας θα εμφανίσει την ένδειξη "Υπηρεσία" και ένα μήνυμα σχετικά με την ανάγκη ελέγχου του τηλεφώνου σας από έναν εξουσιοδοτημένο παροχέα υπηρεσιών. Η μπαταρία και το τηλέφωνό σας είναι καλά. Το Xiaomi εμφανίζει αυτό το μήνυμα οποιαδήποτε στιγμή μια μπαταρία αντικαθίσταται από οποιονδήποτε εκτός από έναν εξουσιοδοτημένο παροχέα υπηρεσιών.


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Οι μπαταρίες ιόντων λίθου ενέχουν κίνδυνο πυρκαγιάς εάν αρχίσουν να διογκώνονται λόγω ηλικίας ή ελαττώματος. Μάθετε περισσότερα για τον ασφαλή χειρισμό και την σωστή απόρριψη όλων των μπαταριών.


ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Apple iphone SE 


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χωρητικότητα :1624 mAh


Μπαταρίες
Χωρητικότητα1624mAh
Χαρακτηριστικά Οθόνης
ΜάρκαApple
Μοντέλο συεσκευήςiPhone SE
Apple iphone SE
  • 8,68€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 7,00€

Κόστος Εργασίας : + 10,00€

Για να γίνει η επισκευή μπορείς :

1. Να φέρεις την συσκευή σου στο κατάστημα μας.

2. Να παραλάβουμε την συσκευή από τον χώρο σου (courier), να επισκευαστεί και να επιστρέψει. (Για λεπτομέρειες που αφορούν στην διαδικασία αποστολής και το κόστος επικοινώνησε μαζί μας στο 2315536015 ή στο info@phoneparts.gr)

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Apple
  • Κωδικός Προϊόντος: PPBIpSE01
  • Διαθεσιμότητα : Διαθέσιμο για άμεση αποστολή

Ετικέτες: Μπαταρία, Apple, iphone SE

Όλα τα ανταλλακτικά μόνο στο Phone Parts!