Εγγυήσεις και Επιστροφές

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας αποστείλετε το προϊόν στα γραφεία μας εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. 


Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα στείλαμε. Προϊόντα στα οποία θα υπάρχουν σημάδια εγκατάστασης , βγαλμένα αυτοκόλλητα , κόλλες , γρατσουνιές και γενικά θα μαρτυρούν πώς έχει γίνει χρήση του ανταλλακτικού η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή .

H χρέωση της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.


Απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-3 εργάσιμες ημέρες για να διαικπεραιώσουμε την επιστροφή των χρημάτων σε εσάς.


Ελλατωματικά ανταλλακτικά και εγγυήσεις : 

Οθόνες : το ανταλλακτικό (Οεμ/Συμβατό/Original) ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμαστεί πριν την οριστική τοποθέτηση χωρίς να αφαιρεθούν οι προστατευτικές ζελατίνες και χωρίς να κοπούν ή να τσακιστούν οι καλωδιοταινίες του .

Συνιστάται η τοποθέτηση τους από εξειδικευμένο τεχνικό. Την εγγύση του προιόντος μετά την τοποθέτηση στη συσκευή την αναλμβάνει ο επαγγελματίας που έκανε το service , είτε ο πελάτης στην περίπτωση που αναλάβετε εσείς την τοποθέτηση.

Η εταιρεία Phoneparts  δεν αναλαμβάνει καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ανταλλακτικό ή την συσκευή σας, καθώς αναλαμβάνετε με δικό σας ρίσκο την αντικατάσταση ή τοποθέτηση του ανταλλακτικού.

Η εγγύηση του ανταλλακτικού από το κατάστημά μας παύει με την κόλληση του .

Μπαταρίες :   Συνιστάται τοποθέτηση απο εξειδικευμένο τεχνικό. Όλες οι μπαταρίες  (Οεμ/Συμβατό/Original) ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάζονται πριν την οριστική τοποθέτηση , ώστε να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία τους . Σε περίπτωση που υπάρχει δυσλειτουργία κατά τη δοκιμή και ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΗ, το κατάστημα Phoneparts προσφέρει 15ημερη εγγύηση .

Εφόσον δοκιμαστεί  και τοποθετηθεί στη συσκευή ,μετά το πέρας των 15 ημερών ,το κατάστημα μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη καθώς είναι αναλώσιμο ανταλλακτικό και συχνά γίνεται κακή χρήση από τους πελάτες (ολονύχτιες φορτίσεις κ.α)

Παρόλο που κάνουμε μεγάλη έρευνα αγοράς για την εξασφάλιση ποιοτικών ανταλλακτικών η αστοχία υλικού είναι πολύ πιθανό να συμβεί . Σε περίπτωση που κάποιο ανταλλακτικό είναι ελλατωματικό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί .