Σχετικά με Εμάς

Είμαστε μία μικρή, εξειδικευμένη και αφοσιωμένη ομάδα έχοντας ως κύριο σκοπό να εξασφαλίσουμε ποιοτικά ανταλλακτικά προϊόντων τεχνολογίας ( smartphones, pc, laptops, gaming consoles ), καθώς και εργαλεία επισκευών τόσο για τον ερασιτέχνη όσο και για τον επαγγελματία .


Παρόλο που είμαστε μικρή εταιρεία μας αρέσει να αλληλοεπιδράμε με τους πελάτες μας και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να μένουν ευχαριστημένοι .


Για εμάς είτε κάποιος είναι ένας απλός πελάτης, ο οποίος αγοράζει μία βίδα και δεν ξανα αγοράζει ποτέ τίποτα είτε είναι ένα μεγάλο επισκευαστικό κέντρο που προμηθεύεται από εμάς ανταλλακτικά καταβάλλουμε την ίδια προσπάθεια, ώστε η εμπειρία εξυπηρέτησης να είναι στο μέγιστο βαθμό.


Μερικά σημεία κλειδιά για την εταιρεία μας


Η έδρα μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου έχουμε οργανώσει τον χώρο μας κατάλληλα, προκειμένου να ταξινομήσουμε και να αποθηκεύσουμε τα ανταλλακτικά με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαχειριζόμαστε το stock μας γρήγορα και αποτελεσματικά.


Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο εργάζεται με αφοσίωση στο να διαχειρίζεται τις παραγγελίες, το τηλεφωνικό κέντρο, προσφέροντας βοήθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και βρίσκονται στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα.


Δεν πουλάμε μόνο, αλλά καθημερινά επιδιορθώνουμε αρκετές επισκευές. Το γεγονός αυτό μας βοηθάει στο να γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα μας, να αντιλαμβανόμαστε άμεσα την βλάβη σας, προτείνοντάς σας την καλύτερη και ακριβέστερη λύση.


Ώρες Λειτουργίας


Αγαπάμε αυτό που κάνουμε γι’ αυτό και ξεκινάμε νωρίς. Επίσης, στις ημέρες με υψηλό φόρτο εργασίας δουλεύουμε και τα Σαββατοκύριακα γι’ αυτό μη σας κάνει εντύπωση, εάν λάβετε κάποιο email από εμάς Κυριακάτικα .


Δευτέρα         9:30 - 17:30


Τρίτη         9:30 - 17:30


Τετάρτη         9:30 - 17:30


Πέμπτη         9:30 - 17:30


Παρασκευή 9:30 - 17:30


Σάββατο         Κλειστά


Κυριακή         Κλειστά


Αργίες Κλειστά


Επικοινωνήστε μαζί μας


Αγαπάμε την επικοινωνία και θα χαρούμε να λάβουμε κάποιο μήνυμα από εσάς. Οι τρόποι επικοινωνίας μαζί μας είναι διαθέσιμοι στην σελίδα επικοινωνίας.


Πού Βρισκόμαστε


Η εταιρεία μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η διεύθυνση της έδρας μας αναλυτικά είναι:


phoneparts.gr

Αμβροσίου 5 1ος όροφος

Θεσσαλονίκη ΤΚ 54630

ΕλλάδαΕταιρικά Στοιχεία 

Μόρας Δημητρίου Ιωάννης
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΑΦΜ 117222476 Ε' ΔΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αριθμός ΓΕΜΗ: 038554105000
ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ 5