Τρόποι πληρωμής

Πως μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας;

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τόπους:

α) Μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Οι λογαριασμοί των τραπεζών στις οποίες μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

Τράπεζα Πειραιώς : GR6801722090005209092099002


Για την διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούμε αναφέρατε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το όνομα σας.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email info@phoneparts.gr  για άμεση εκτέλεση της παραγγελία σας.

Η κατάθεση σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες το αργότερο από την ημέρα της παραγγελίας σας. Σε αντίθετη περίπτωση οι παραγγελίες θα ακυρώνονται.


β) Με αντικαταβολή


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, δηλαδή κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας.

Η πάγια χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,50 ευρώ για μικρές συσκευές. Σε περίπτωση που η παραγγελία καταλαμβάνει μεγάλο όγκο θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το κατάστημα ώστε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος ή εάν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής στην περιοχή σας.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικαταβολή για την περιοχή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την διευθέτηση του θέματος.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα.

Για όλες τις παραγγελίες που τυχόν δεν υπάρχει τηλέφωνο ή email ή που δεν είναι εφικτή η μεταξύ μας επικοινωνία εντός 2-3 ημερών ώστε να επιτευχθεί η επιβεβαίωση τους , αυτές δεν προχωρούν και τα προϊόντα δεν αποστέλλονται.

Για παραγγελίες μεγάλης αξίας ή παραγγελίες προϊόντων τα οποία δεν είναι διαθέσιμα, ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή της τάξης του 10% - 20% της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας.γ) Με πιστωτική κάρτα

Ο ευκολότερος και αμεσότερος τρόπος να εξοφλήσετε τις αγορές σας είναι με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται με τη συνεργασία της Πειραιώς.

Η Πειραιώς έχει επιλέξει την εταιρία Verisign ως πάροχο πιστοποίησης. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL(Secure Sockets Layer) μαζί με την κρυπτογράφηση στα 128bit το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

• Η συναλλαγή είναι απολύτως ασφαλής, καθώς τα στοιχεία της κάρτας σας καταχωρούνται απευθείας σε site της τράπεζας, και μεταφέρονται κρυπτογραφημένα από τον υπολογιστή σας προς την τράπεζα, και

• τα στοιχεία δεν γνωστοποιούνται ούτε αποθηκεύονται από την εταιρεία μας (παρά μόνο στην τράπεζα).

Μπορείτε λοιπόν, άφοβα να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Για αγορές άνω των 999,00 θα πρέπει η παράδοση να γίνεται με "φυσική" παρουσία δική σας στον χώρο αποστολής με την ταυτότητα σας.

Σε περίπτωση που θα παραλάβετε οι ίδιοι τη παραγγελία σας από το κατάστημα μας η πληρωμή θα γίνεται εκεί και δε θα επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας:

θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.

Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.