Γιατί όλοι χρειαζόμαστε μια power bank;

Το power bank είναι ένας φορητός φορτιστής σχεδιασμένος να μας επιτρέπει να επαναφορτίζουμε της συσκευές μας όσο είμαστε εν κινήσει. Έτσι δεν χρειαζόμαστε πρίζα και διασφαλίζουμε έτσι ότι δεν πρόκειται να ξεμείνουμε ποτέ από μπαταρία όπου και αν βρισκόμαστε. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη power bank, αρκετά μικρά για να χωράνε παντού αλλά και μεγαλύτερα που όπως είναι φυσικό έχουν και περισσότερες δυνατότητες φόρτισης gadget.


Σε καθημερινή βάση χρησιμοποιούμε συσκευές όπως το smartphone μας που διαθέτει μεγάλη οθόνη γρήγορο σύστημα 4G ή και 5G και λειτουργούν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα όπως το Facebook, το Youtube κλπ. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνει πολλή μπαταρία και σίγουρα σε όλους μας έχει τύχει να μας τελειώσει ενώ χρειαζόμασταν το κινητό μας. Αυτό και μόνο δείχνει την αναγκαιότητα του power bank και πόσο μπορεί να μας εξυπηρετήσει μέσα στους γρήγορυς ρυθμούς της ζωής μας.


Τα περισσότερα power bank έχουν θύρα και καλώδιο USB για να τα φορτίζεις στην πρίζα ή στον υπολογιστή σου. Κάποια μάλιστα πωλούνται και με αντάπτορα για να τα φορτίζεις απευθείας στην πρίζα. Υπάρχει πλέον μεγάλη γκάμα power bank, άλλα έχουν δυνατότητα φόρτισης πολλών διαφορετικών ειδών συσκευών, άλλα σε μορφή θήκης για το smartphone και υπάρχουν άλλα που επαναφορτίζονται με την ηλιακή ενέργεια. Όσον αφορά το χρόνο φόρτισης ενός power bank αυτό εξαρτάται απ' το μέγεθος της χωρητικότητας του. Αυτός ο παράγοντας επηρεάζει και το πόσες φορές μπορούμε  να φορτίσουμε ένα smartphone με power bank.

 

Baseus M36 Wireless Charger Power Bank Qi 10000 mAh with Wireless Charging black (PPALL-M3601)